Wednesday , July 17 2024
Noutati

Schimbare Baterie Telefon Brasov

Cand trebuie facuta o schimbare baterie telefon Brasov?

Unele persoane ajung in situatia de a merge intr-un service gsm pentru o schimbare baterie telefon Brasov. Fireste, acest lucru nu trebuie sa ne surprinda foarte mult in conditiile in care bateriile smartphone-urilor nu rezista mult timp incarcate.

Desi producatorii de telefoane mobile scot pe piata dispozitive cu o capacitate din ce in ce mai mare, bateriile dispozitivelor nu rezista mai mult de o zi incarcate in majoritatea cazurilor.
In plus, exista utilizatori care se plang ca bateriile telefoanelor rezista doar cateva ore, desi fac tot posibilul sa prelungeasca durata de viata a acestora. Acest articol contine informatii utile despre cum se procedeaza inainte de a merge la service.

Inainte de schimbare baterie telefon Brasov

Inainte sa va ganditi la inlocuirea bateriei, ar trebui sa cunoasteti cateva trucuri si sa le puneti in aplicare. Este posibil sa va ajute sa remediat problema si sa nu mai inlocuiti bateria. Acest lucru inseamna in cele din urma o cheltuiala mai putin.

1. Reduceti luminozitatea ecranului.

Aceasta este in mod evident, primul si cel mai simplu sfat de pus in practica. Cu cat este mai mare luminozitatea ecranului, cu atat mai multe resurse consuma bateria. Si, nici nu este nevoie sa aveti luminozitatea la maxim pentru ca va poate afecta vederea.

Schimbare Baterie Telefon BrasovSetati luminozitatea la un nivel redus, dar care sa va permita sa cititi cu atentie mesajele, sa vedeti imaginile clare, etc. Astfel, puteti constata ca bateria rezista mai mult timp.

2. Renuntati sa folositi aplicatii de urmarire a locatiei cand nu este necesar.

Exista un numar mare de aplicatii care va pot urmari locatia. Google Maps, Bumble, Deliveroo, aplicatii de vanzare cu amanuntul si multe altele.

Si, desi s-ar putea sa credeti ca aceste aplicatii va urmaresc doar locatia atunci cand le utilizati direct, nu este intotdeauna adevarat. Aceasta monitorizare constanta a locatiei necesita energie si poate afecta durata de viata a bateriei telefonului dvs.

Deci, cum poate fi evitat acest lucru? Cel mai simplu mod de a dezactiva urmarirea locatiei este sa dezactivati complet locatia telefonului. Puteti face acest lucru in meniul drop-down al telefonului dvs. De asemenea, puteti tine apasata pictograma locatie din lista derulanta a telefonului pentru a accesa setarile complete de locatie.

Cu toate acestea, daca doriti ca anumite aplicatii (poate o aplicatie de siguranta sau de navigare) sa va urmareasca in continuare locatia, puteti dezactiva individual urmarirea locatiei prin sectiunea „Permisiuni” a setarilor fiecarei aplicatii. Acest lucru va poate dura ceva timp, dar va va oferi control total asupra aplicatiilor care au si care nu au acces la locatia dvs. in timp real.

3. Reduceti surplusul de notificari

Cand instalati o noua aplicatie pe telefon, sunt sanse ca setarile de notificare ale acesteia sa fie activate automat. Dar nu trebuie neaparat sa primiti notificari de la fiecare aplicatie pe care o aveti, deoarece acest lucru poate avea un efect daunator asupra duratei de viata a bateriei telefonului dvs. Deci, puteti dezactiva notificarile pentru anumite aplicatii pentru a ajuta la atenuarea pierderii bateriei.

Pentru a face acest lucru, accesati setarile telefonului si deschideti sectiunea Notificari. Aici veti putea vizualiza setarile de notificare pentru toate aplicatiile instalate pe telefon.

Acum puteti modifica setarile de notificare ale oricarei aplicatii, fie pornindu-le si dezactivandu-le complet prin comutare, fie atingand aplicatia in sine pentru a modifica setari mai specifice. De exemplu, poate doriti sa primiti notificari pentru mesajele Instagram, dar nu pentru Like-uri sau Urmariri.

Aceste solutii pot fi asadar utile pentru a va ajuta telefonul sa reziste incarcat cat mai mult timp, si merita incercate. Daca insa nu observati o imbunatatire, mergeti cu telefonul in service si solicitati o schimbare baterie telefon Brasov. Este clar ca bateria nu mai face fata si trebuie inlocuita.

Citeste si...

Urgente Instalatii Termice Brasov

Urgente Instalatii Termice Brasov

Defectiunile cazanului de incalzire sunt urgente instalatii termice Brasov? In momentul in care discutam despre …

Close