Thursday , May 30 2024
Noutati

Epilare Brasov

Ce metoda de epilare Brasov ar trebui sa aleg?

Fiecare persoana se poate orienta spre metodele de epilare Brasov, pentru a scapa de parul de pe fata si corp. Exista mai multe optiuni care pot fi luate in considerare, insa vom discuta in continuare despre cele mai populare.

Daca v-ati intrebat cum ar trebui sa procedati pentru a scapa de firele de par de pe corp, cu siguranta aceste informatii de mai jos, va pot fi de mare folos.

Epilare Brasov cu laser

Prima procedura care poate fi foarte utila in ceea ce priveste indepartarea firelor de par de pe corp este epilarea cu laser. Aceasta procedura foloseste un dispozitiv cu laser care vizeaza foliculul de par intunecat.

Functioneaza cel mai bine pe parul intunecat si gros si pe pielea deschisa (precum cea a axilelor, care vad rar lumina zilei). Cu cat parul este mai inchis si pielea este mai deschisa, cu atat mai bine functioneaza indepartarea parului cu laser.

Acest lucru se datoreaza faptului ca „laserele au lungimi de unda diferite care sunt folosite pentru a viza cromoforii. Parul mai fin, de culoare mai deschisa este pur si simplu mai dificil de vizat de laser.

Epilare BrasovAcestea fiind spuse, unele dispozitive de indepartare a parului cu laser si anumite lungimi de unda pot functiona pe pielea mai inchisa la culoare daca se folosesc setarile adecvate.

Setarile gresite pot duce la decolorarea pielii sau chiar arsuri, asa ca, daca aveti pielea inchisa la culoare, este deosebit de important sa obtineti epilarea cu laser de la un dermatolog certificat.

Tot referitor la aceasta procedura mai mentionam ca odata cu trecerea timpului, tratamentele cu laser distrug foliculii de par la radacina.

Aceasta actiune impiedica parul sa creasca la fel de mult sau la fel de repede ca inainte. Tratamentul poate fi utilizat pe majoritatea zonelor corpului, inclusiv pe zonele sensibile, cum ar fi fata si zona bikinilor, si functioneaza bine pe zone mari de piele, cum ar fi picioarele si spatele.

Tratamentul in sine nu este foarte dureros, dar puteti cere sa vi se aplice o crema de amortire sau de racire pe corp inainte de inceperea procedurii.

Electroliza

O alta metoda de epilare Brasov care poate fi luata in considerare pentru a scapa de parul de pe corp, este electroliza.

Electroliza foloseste o sonda metalica, [un ac subtire sau un fir], pentru a furniza impulsuri electrice de nivel scazut fiecarui folicul de par nedorit.

Acele impulsuri electrice se incalzesc si distrug foliculii individuali, unul cate unul. Sonda nu strapunge exact pielea, ci intra in foliculul de par prin deschiderea sa naturala de la suprafata pielii.

Specialistilor le place sa sustina despre aceasta metoda de epilare Brasov, ca este o tehnica mai manuala. Este nevoie de un electrolog calificat sa identifice fiecare folicul de par si sa furnizeze intensitatea corecta a curentului electric pentru a-l incalzi si a-l distruge fara a deteriora pielea din jur.

Spre deosebire de epilarea cu laser, electroliza functioneaza pe toate culorile de par si tipurile de piele. Dar pentru ca tehnicianul dumneavoastra trebuie sa vizeze fiecare folicul individual, s-ar putea sa nu fie o alegere excelenta pentru zone mari de tratament.

Salon epilare

Acestea fiind spuse, poate fi folosit oriunde pe corp, inclusiv pe fata, cu timp de nefunctionare minim. De obicei, zona va fi sensibila pentru cateva zile dupa procedura, si dureaza aproximativ una sau doua saptamani pentru ca zona sa se vindece complet. Pana atunci, este posibil sa aveti sensibilitate, roseata si umflare.

Electroliza este considerata o solutie mai permanenta decat epilarea cu laser. Aceasta opreste complet cresterea parului in timp ce epilarea cu laser incetineste si reduce cresterea parului.

Dar, procedura necesita mai multe sedinte individuale (in jur de 14 sedinte de tratament). De asemenea, sedintele pentru aceasta metoda de epilare Brasov edintele pot dura mai mult. Este posibil sa nu vedeti rezultatele complete timp de aproape 18 luni.

Citeste si...

Trupa Cover

Trupa Cover

O trupa cover ofera avantaje multiple Daca ati asistat vreodata la un spectacol live, probabil …

Close