Wednesday , July 17 2024
Noutati

Termopane PVC Brasov

Ce avantaje am daca aleg ferestre termopane pvc Brasov?

Dupa cum probabil stie toata lumea, majoritatea proprietarilor de locuinte au ales ferestrele termopane pvc Brasov in ultimii ani. Acestea au fost preferate atat de catre cei care si-au construit case noi, cat si de catre proprietarii care si-au renovat locuintele.

Foarte multi antreprenori s-au orientat de asemenea spre aceste ferestre termopane cu tamplaria din pvc, pentru cladirile pe care firmele lor le detin. Alegerea termopanelor nu ar trebui insa sa fie un lucru surprinzator.

Daca ati cunoaste avantajele acestora, ati intelege perfect de ce sunt preferate in locul ferestrelor cu tamplarie din lemn si geam simplu, sau in locul celor cu tamplarie din aluminiu.

Acest articol a fost redactat in mod special din dorinta de a va aduce la cunostinta cele mai importante beneficii pe care aceste ferestre vi le ofera.

Ferestre termopane pvc Brasov

Inainte de a intra in detalii despre ferestre termopane pvc Brasov, trebuie sa facem o scurta prezentare a acestora. Asadar, termopanele sunt o solutie moderna de izolare termica si fonica a locuintelor si cladirilor.

Acestea sunt alcatuite din rame si doua sau trei geamuri de sticla, acestea fiind separate printr-un spatiu etans, umplut cu aer sau gaz inert, care asigura o izolare termica mai buna decat cele clasice.

In felul acesta, termopanele contribuie la reducerea costurilor de incalzire sau racire a locuintelor, dar nu numai. Cand vine vorba despre ferestrele de acest tip, trebuie sa precizam ca au foarte multe beneficii de oferit. In continuare puteti afla despre ce este vorba.

Beneficiile ferestrelor termopane

In primul rand, ferestrele termopane pvc Brasov permit izolarea unei locuinte de zgomot si poluare. Datorita structurii lor cu doua sau trei geamuri de sticla, termopanele ajuta la reducerea zgomotului din mediul extern cu pana la 70%, in functie de calitatea ferestrelor.

Termopane PVC BrasovAcest aspect este important mai ales pentru persoanele care locuiesc in apropierea unor surse de zgomot, cum ar fi traficul intens sau constructiile. Oamenii care locuiesc langa sosele sau in apropiere de calea ferata, isi doresc adesea termopane pentru a proteja impotriva zgomotului.

In al doilea rand, termopanele trebuie sa stiti ca au o contributie la economisirea energiei, ceea ce duce la o scadere a facturii la intretinere. In mod normal, intr-o casa neprotejata, caldura din mediul interior ajunge sa iasa prin ferestre si usi, astfel ca trebuie sa ne incalzim mai mult timp pentru a mentine o temperatura constanta.

Prin instalarea termopanelor, aceasta pierdere este redusa semnificativ, astfel incat consumam mai putina energie pentru a obtine o temperatura confortabila.

Un alt beneficiu oferit de termopane este siguranta si securitatea. Ferestrele termopan sunt mult mai rezistente decat cele obisnuite si sunt greu de spart sau fortat, prevenind astfel intruziunea fara autorizatie in casa dvs.

Tipuri de termopane

In afara beneficiilor acestor ferestre termopane pvc Brasov, este important sa cunoasteti si alte informatii utile. Trebuie de exemplu sa aflati cum ar putea fi acestea clasificate. Ei bine, ferestrele termopane pot fi clasificate in functie de structura lor si de tipul de sticla utilizat.

Structura termopanelor poate fi:

Termopane cu doua foi de sticla. Acestea sunt cele mai comune si sunt formate din doua foi de sticla, separate printr-un spacer, umplut cu argon sau aer uscat. Distanta dintre aceste foi variaza intre 6 si 20 mm.

Termopane cu trei foi de sticla. Acestea au aceeasi structura ca si cele cu doua foi, dar includ o a treia foaie de sticla, care sporeste izolarea termica si fonica.

Tipuri de sticla folosite de producatori

Cele mai utilizate tipuri de sticla utilizate in productia de termopane pvc Brasov sunt:

Sticla termoizolanta. Aceasta este sticla folosita in termopanele clasice si are proprietati termice imbunatatite datorita stratului de gaz inert sau aer.

Sticla securizata. Aceasta este o sticla tratata termic, care este mult mai rezistenta decat sticla obisnuita si se sparge in bucati mici, pentru a preveni ranirea persoanelor.

Sticla low-e. Aceasta sticla contine un strat special de oxid metalic, care ajuta la respingerea radiatiilor UV si IR, reducand astfel transferul de caldura prin ferestre si contribuind la reducerea costurilor de incalzire.

In final, mentionam faptul ca termopanele pot fi personalizate si in functie de culorile si formele proiectate ale profilului ferestrei. De asemenea, acestea pot fi echipate cu diferite sisteme de deschidere, cum ar fi pivotant, culisant sau balama ascunsa.

Citeste si...

Ferestre Termopan Brasov

Ferestre Termopan Brasov

Cel mai bun ghid pentru a cumpara ferestre termopan Brasov Cand vine vorba despre ferestre …

Close