Wednesday , July 17 2024
Noutati

Scoala De Soferi Brasov Cu Cutie Automata

Ce permis obtin daca fac scoala de soferi Brasov cu cutie automata?

Stiai ca ai posibilitatea de a face scoala de soferi Brasov cu cutie automata? O multime de persoane discuta despre acest subiect in oras in ultimul timp.

Daca te tenteaza aceasta idee, trebuie sa cunosti unele informatii care sunt deosebit de importante.

Permisul obtinut dupa scoala soferi Brasov cu cutie automata

Daca vrei sa obtii permisul pentru masinile cu transmisie automata, trebuie sa faci practica doar pe asemenea masini. Te vei inscrie la scoala, vei invata aceiasi legislatie doar ca practica o vei face pe o masina cu cutie automata. La fel si examenul, va fi sustinut pe o masina cu transmisie automata.

Daca obtii permisul de conducere pentru transmisie automata, nu ai voie sa conduci o masina cu transmisie manuala. Conform legii, trebuie sa faci minim 6 ore de practica pe o masina cu transmisie manuala. Doar daca vei trece aceasta proba, iti vor fi inscrise mentiuni in permisul auto. Acestea vor atesta faptul ca poti conduce si masini cu transmisie manuala.

Doar in acest fel vei avea posibilitatea de a conduce atat o masina cu transmisie manuala cat si automata. Vestea buna este insa ca nu mai trebuie sa sustii si examenul teoretic (sala).

De ce ai alege aceasta varianta?

Unele persoane aleg sa faca scoala de soferi Brasov cu cutie automata pentru propriul confort. Este mai usor de condus o asemenea masina si nu trebuie schimbate treptele de viteza manual. Nu exista a treia pedala (ambreiaj), ci doar frana si acceleratie.

Scoala De Soferi Brasov Cu Cutie AutomataDaca faci pe o asemenea masina scoala de soferi, vei scapa de grija ca iti moare motorul la semafor. Nici macar la pornirea din rampa nu te vei mai confrunta cu o astfel de problema. Din acest motiv, vei avea un stres mai putin in timpul examenului pentru obtinerea permisului.

Acestea sunt asadar, cele mai importante detalii de cunoscut despre scoala de soferi cu cutie automata. Daca vrei sa faci practica pe o asemenea masina, intereseaza-te ce optiuni ai in oras. Aici ne referim atat la optiunile privind scolile de soferi cat si la optiunile privind masinile.

Citeste si...

Service Auto Brasov

Service Auto Brasov

Service Auto Brasov Alegand un bun Service Auto Brasov, va veti bucura de un serviciu …

Close