Thursday , September 21 2023

Cursuri Inot Adult

Cursuri Inot Adult

In cadrul piscinelor olimpice se organizeaza Cursuri Inot Adult. Va fi o experienta unica pentru incepatori. Cursantii vor da dovada de atentie si de rabdare. Cursurile si sedintele de inot sunt cuprinse in cadrul programelor adaptate cerintelor cursantilor. Se ofera atat cursuri pentru incepatori, cat si pentru cei care doresc sa isi perfectioneze stilul de inot.

Cursuri Inot AdultInotul este recomandat inclusiv ca si terapie sau recuperare medicala. Astfel se va obtine o dezvoltare armonioasa a sistemului imunitar. Beneficiile conferite de practicarea acestor cursuri de Inot Adulti sunt multiple. In acelasi timp, inotul este o forma de relaxare. Confera vitalitate intregului organism. Adultii pot participa inclusiv la cursuri individuale. Instructorii de inot sunt, in permanenta, la dispozitia acestora.

In cadrul cursului individual de inot se stabilesc obiectivele pe care participantul doreste sa le atinga. Initial, antrenorul procedeaza la o evaluare pentru a stabili, pe de o parte cerintele si asteptarile viitorului cursant, iar pe de alta parte, nivelul lui de pregatire.

Citeste si...

Inchiriat Autorulote Brasov

Inchiriat Autorulote Brasov

Inchiriat autorulote Brasov Alegand un serviciu foarte bun de Inchiriat Autorulote Brasov, veti putea sa …

Close