Tuesday , April 16 2024
Noutati

Case Din Lemn La Cheie

Case Din Lemn La Cheie

Alegerea unei Case Din Lemn La Cheie are multe beneficii pe care poate nu le stiti inca. Dar vom remedia acest lucru. In urmatoarele randuri va voi prezenta trei mari avantaje pe care le ofera o casa din lemn in comparatie cu una traditionala din fier si beton.

In primul rand aceste Case Lemn sunt realizate intr-un timp foarte scurt. Stiati ca o casa normala din lemne poate fi finalizata in maxim 60 de zile? Ati citit bine. In maxim 2 luni veti beneficia de o locuinta noua care va arata exact asa cum va doriti.

Case Din Lemn La Cheie

Un alt avantaj oferit de aceste case il reprezinta izolarea. Aceste case sunt izolate foarte bine si eficient. Indiferent de materialul de izolatie ales, acestea vor fi foarte calduroase iarna. Dar si extrem de racoroase vara.

Un alt avantaj, dar nu si ultimul, este rezistenta ridicata la cutremure si alte agresiuni fizice, atmosferice sau termice. Datrita structurii pe lemn, o casa din lemn poate rezista si unor cutremure de 8 grade pe sc. Richter. In plus, datorita tratamentelor prin care trec materialele utilizate, casa va rezista atat caldurii, cat si frigului. Dar si diferitelor efecte atmosferice.

Citeste si...

Topograf Brasov

Topograf Brasov

Cele mai importante situatii cand este nevoie de un topograf Brasov Despre un topograf Brasov …

Close