Wednesday , July 17 2024
Noutati

Containere Modulare Second Hand

Isi merita banii casele din containere modulare second hand?

Foarte multe cupluri tinere dar si persoane de toate varstele aleg sa-si cumpere sau sa-si construiasca in aceste zile case din containere modulare second hand. Exista si persoane care nu privesc tocmai cu ochi buni aceasta decizie.

Multi se intreaba daca aceste case isi merita banii. Sustin ca nu sunt la fel de trainice in comparatie cu casele din caramida sau comparativ cu cele din BCA. Unii sunt de parere ca nu sunt la fel de rezistente nici macar in comparatie cu casele din lemn.

Despre casele din containere modulare vom discuta in randurile de mai jos. Cititi cu mare atentie si vedeti despre ce este vorba in ceea ce priveste acest tip de case, in randurile de mai jos.

Case modulare din containere modulare second hand

Asadar, spuneam ca multe persoane de toate varstele si multe cupluri tinere se orienteaza spre astfel de case din containere modulare second hand. Unii se orienteaza spre casele din containere modulare noi, altii le prefera pe cele din containere second hand.

Exista insa si suficient de multe motive pentru a alege o astfel de casa. Vi le prezentam in continuare pe cele pe care noi le consideram cele mai importante.

1. Sunt mai ieftine decat casele conventionale

In mod evident, primul si cel mai important avantaj al unei astfel de case este reprezentat de pretul accesibil.

Cei care nu dispun de foarte multi bani, aleg sa se orienteze spre casele din containere modulare. Acestea sunt mai ieftine dar sunt de calitate superioara. Chiar si casele din containere second hand sunt alese acum de catre cei care dispun de un buget limitat.

Containere Modulare Second HandAcum probabil va intrebati de ce sunt mai ieftine aceste case, sau daca sunt de calitate. Ei bine, in primul rand nu este nevoie de atat de multe materiale de constructii, pentru ca se folosesc containerele modulare in locul caramizilor sau al BCA-ului.

Nu este nevoie nici de forta de munca, deoarece totul are loc intr-o fabrica. In acest fel se fac economii semnificative de bani (pana la 50% din valoarea casei).

2. Sunt usor si rapid de construit dar si de utilizat

Desi poate sa nu para asa din cauza designului durabil si puternic, containerele de transport sunt foarte usor de modificat. Puteti atasa mai multe containere, puteti incorpora usi si ferestre si puteti modifica foarte usor interiorul si exteriorul.

Acesta este unul dintre motivele pentru care atat de multi oameni isi construiesc case din containere modulare, fie ele second hand sau noi. Deoarece pot fi stivuite unul peste altul si asamblate fara prea multe dificultati, creativitatea arhitecturala care este posibila aproape ca nu are capat.

3. Timp de constructie redus

Acesta este unul dintre cele mai mari beneficii ale utilizarii containerelor de transport pentru noua dvs. casa. Construirea unei case in mod traditional poate dura foarte mult timp, de la cateva luni pana la mai mult de un an de zile.

Acest scenariu nu este posibil cand vine vorba despre casele din containere modulare care pot fi construite intr-o luna de zile. Cu containerele de transport, structura de baza a casei este dupa cum spuneam efectuata intr-o fabrica. In curtea in care va fi amplasata structura casei, se va efectua fundatia. Pana cand fundatia este finalizata, si structura casei este finalizata in fabrica.

4. Calitate exceptionala

Acum va intrebati probabil cat de buna este calitatea acestor case. Ei bine, se folosesc containere modulare noi sau second hand, de cea mai buna calitate. Intr-o fabrica de productie, intreg procesul de construire al casei este atent monitorizat de ingineri si cei mai buni specialisti.

Totul este verificat la sange, astfel incat lucrarea sa fie de nota zece. Containerele sunt perfect asamblate, iar casa vine gata amplasata cu tot cu finisaje peste fundatie. Practic, dupa ce fundatia este gata, in cateva zile casa este amplasata si va puteti muta.

Cat despre finisaje, se folosesc materiale de cea mai buna calitate, pentru fiecare incapere a locuintei. Izolatiile casei sunt de asemenea realizate cu materiale de cea mai buna calitate existente pe piata.

Concluzie

Nu putem decat sa facem o singura afirmatie in finalul articolului. Datorita acestor avantaje mentionate in articol, casele din containere modulare second hand isi merita cu adevarat banii.
Asadar, daca doriti o casa frumoasa si care sa aiba materiale de calitate superioara, optati pentru un model din containere modulare.

Citeste si...

Firme Constructii Case La Cheie

Firme Constructii Case La Cheie

Firme Constructii Case La Cheie din lemn Categoria de Firme Constructii Case La Cheie din …

Close