Tuesday , June 25 2024
Noutati

Avocat Brasov

Avocat Brasov

Cu ocazia admiterii in profesie ca si Avocat Brasov se va proceda la verificarea indeplinirii conditiilor privind demnitatea persoanelor. Astfel, persoana care solicita inscrierea in Tabloul Avocatilor cu drept de exercitare a profesiei va trebuie sa indeplineasca mai multe cerinte prevazute de legislatia in vigoare. Persoana va prezenta mai multe inscrisuri doveditoare, atasate cererii de inscriere.

Avocatii vor depune dovezi care atesta faptul ca acestia nu se gasesc in stare de incompatibilitate. Intotdeauna, Consiliul Baroului face cercetari. Acest consiliu poate fi sesizat de orice persoana.Se va verifica existenta sau inexistenta cazurilor de incompatibilitate stabilite expres de legislatia aplicabila.

Avocat BrasovUn Avocat In Brasov nu are dreptul sa detina calitatea de asociat intr-o societate in nume colectiv. Un avocat nu are dreptul sa detina calitatea de administrator intr-o societate in comandita pe actiuni. Nu are dreptul nici sa detina calitatea de presedinte in consiului de administratie al unei societati. Daca avocatul a devenit incompatibil in timpul exercitarii profesiei. Acesta are obligatia de a incunostiinta, in scris, baroul din care face parte.

Citeste si...

Schimbare Baterie Telefon Brasov

Schimbare Baterie Telefon Brasov

Cand trebuie facuta o schimbare baterie telefon Brasov? Unele persoane ajung in situatia de a …

Close