Tuesday , June 25 2024
Noutati

Asfaltare Pret

Care sunt factorii decisivi cand vine vorba despre asfaltare pret?

Dupa cum bine stim cu totii, multi antreprenori cauta informatii despre asfaltare pret. Exista de asmenea si persoane fizice care cauta informatii utile cu privire la pretul asfaltarii pentru propria curte. Antreprenorii isi doresc de obicei sa asfalteze parcarea business-ului (restaurant, hotel, supermarket, etc.).

Asfaltul este un material obtinut in urma amestecarii agregatelor minerale precum piatra si nisipul, cu bitumul care are rol de liant. Se foloseste de obicei pentru asfaltarea drumurilor de toate categoriile (strazi, autostrazi, drumuri nationale si internationale, alei).

De mentionat este faptul ca datorita multiplelor avantaje pe care le are, asfaltul poate fi folosit si in diverse alte scopuri (parcari, piste asfaltate, curti asfaltate, etc.). In ceea ce priveste beneficiile asfaltarii, acestea sunt foarte multe la numar.

De ce sa cauti preturi avantajoase?

Cauti Asfaltare Pret avatajos? Va prezentam cateva exemple in continuare, iar ulterior vom discuta despre factorii care influenteaza pretul asfaltarii.

Asadar, mentionam in primul rand ca asfaltul este un material durabil si rezistent atat la trafic intens cat si la schimbarile de temperatura. Acesta poate dura fara probleme 20 ani de zile fara sa se deterioreze, ceea ce reprezinta un real avantaj. In plus, este rezistent si la apa dar si la ciclurile de inghet – dezghet din fiecare an.

Asfaltare PretCosturile sunt relativ ieftine in ceea ce priveste asfaltul, atat costurile initiale cat si cele de intretinere a asfaltului. Din acest motiv, asfaltul este o alegere populara in ceea ce priveste construirea drumurilor si a altor suprafete de circulatie.

In plus, asfaltul are o suprafata neteda. De aceea este ideal pentru siguranta rutiera dar si pentru copii atunci cand se joaca in curte, sau pentru mamele care isi plimba copiii pe suprafata asfaltata din curte.

Acestea fiind spuse, exista multe avantaje asociate cu asfaltarea, de aceea asfaltarea curtii reprezinta o decizie inspirata. Daca doriti sa aflati care sunt factorii care influenteaza costul proiectului de asfaltare, aflati mai multe informatii chiar acum.

Asfaltare pret pentru curte si parcare

Exista mai multi factori important pe care trebuie sa ii aveti in minte atunci cand vine vorba despre asfaltarea unei curti sau a unei parcari. Trebuie sa stiti ca dimensiunea curtii sau a parcarii (in functie de ce doriti sa asfaltati) este unul dintre factorii cei mai importanti in stabilirea pretului pentru asfaltare.

Cand aveti o parcare de 100 de locuri pe care doriti sa o asfaltati costa mult mai putin decat o parcare pentru 200 de locuri. La fel si in ceea ce priveste curtea, daca doriti sa asfaltati 1000 de metri patrati din curte, veti plati mai mult decat daca aveti curtea de 500 de metri patrati.

Cu cat aveti o suprafata mai mare de asfaltat, cu atat mai mult asfalt este necesar si cu atat mai multa munca va fi depusa pentru asfaltare.

In plus…

Tipul asfaltului pe care il alegeti are de asemenea o foarte mare importanta. La preturi cuprinse intre 30 si 45 lei pe metru patrat, in functie de dimensiunea suprafetei, puteti alege asfaltul standard. La preturi cuprinse intre 35 si 50 lei pe metru patrat, puteti alege asfaltul modificat cu polimeri care are o mare rezistenta la temperaturi extreme si la uzura. Asfaltul poros ii permite apei sa se scurga de pe suprafata sa, astfel ca sunt reduse sansele de inundatii si de alunecari de teren, iar pretul sau este cuprins de obicei intre 45 si 60 lei pe metru patrat.

Se poate alege si asfalt colorat care costa intre 50 si 70 de lei pe metru patrat, dar care poate feri o estetica mai placuta. Asadar, in functie de bugetul de care dispuneti si de ce preferinte aveti, exista mai multe optiuni in ceea ce priveste afaltul.

La fel de important este si daca deja curtea este pregatita pentru asfaltare sau nu. In momentul in care aceasta este pregatita pentru asfaltare, este complet nivelata si mai trebuie doar asternut asfaltul, costurile finale vor fi mai mici. Daca firma pe care ati ales-o pentru asfaltare trebuie sa se ocupe si de pregatirea suprafetei pentru asfaltare, atunci cu siguranta veti plati mai multi bani.

Concluzie

Se poate vedea asadar, ca atunci cand vine vorba despre asfaltare pret, exista mai multi factori care stabilesc pretul. Trebuie sa fiti constienti de acesti factori atunci cand firmele care se ocupa de asfaltare va spun cat va costa lucrarea.

Citeste si...

Ferestre Termopan Brasov

Ferestre Termopan Brasov

Cel mai bun ghid pentru a cumpara ferestre termopan Brasov Cand vine vorba despre ferestre …

Close