Tuesday , June 25 2024
Noutati

Servicii Medicale Brasov

Servicii Medicale Brasov

Servicii Medicale Brasov asigura mentinerea sanatatii individuale in limite normale. Se ofera abonamente lunare, care au o anumita valoare, in functie de dorintele pacientului. Un abonament medical asigura accesul unui pacient, in mod gratuit sau cu discount la anumite specialitati medicale. Si investigatiile clinice pot fi incluse in abonamentul lunar.

Servicii Medicale BrasovRolul unul abonament medical este, in primul rand, un rol de preventie. Este, deasemenea, un rol de diagnosticare precoce a anumitor boli. Se pot rezolva inclusiv probleme de sanatate de compexitate mica si medie. Acest tip de abonament ofera acces la mai multe clinici. Majoritatea abonamentelor sunt modulare.

Aceasta inseamna ca la abonamentul de baza se pot adauga diverse extraoptiuni. In acest sens, se va incheia o anexa la contractul de Prestari Servicii medicale deja existent. Paleta de servicii care pot fi adaugate este una destul de larga, de la ecografii la analize de laborator sau servicii de imagistica. In cazul in care serviciile dorite nu se gasesc in Brasov, se poate merge intr-un alt oras.

Citeste si...

Dentist Copii Brasov

Dentist Copii Brasov

Dentist Copii Brasov Este bine sa va orientati catre un Dentist Copii Brasov cat mai …

Close