Tuesday , April 16 2024
Noutati

Robineti Industriali

Robineti Industriali

Echipamentele industriale intampina nevoile clientilor. Societatile cu profil tehnologic prezinta oferte personalizate cumparatorilor. Prezinta solutii profesioniste, fiabile si la standarde de calitate ridicate adaptate cerintelor acestora. Robineti Industriali se adreseaza cerintelor din industria grea. Acestia reprezinta o tehnologie inovativa in domeniu. Preturile sunt competitive. Calitatea este superioara. La livrare se ofera transportul gratuit. Robinetii industriali au o anumita dimensiune. Sunt confectionati dintr-un anumit material. De regula se foloseste otelul. Greutatea robinetilor difera in functie de tipul de robinet. Pentru fiecare tip de robinet in parte se specifica temperatura maxima de utilizare.

Robineti Industriali

Fabricile de Robineti Industriali au ca scop proiectarea, productia si comercializarea armaturilor industriale. Fabricile sunt dotate cu echipamente de ultima generatie. Gama de produse fabricate este foarte larga. Robinetii industriali sunt diferiti de robinetii de uz casnic. Robinetii industriali sunt fabricati din materiale de calitate superioara. Aceste materiale au menirea de a asigura stabilitate si durabilitate.

Acesti robineti sunt folositi indeosebi pe platformele industriale. Robinetii industriali pot fi clasificati astfel: robineti cu ventil, robineti cu sertar, robineti cu sfera, robineti de retinere, robineti fluture si alte tipuri de robineti. Accesorii ale robinetilor industriali sunt: garniturile sau flansele, compensatorii, filtrele y si alte elemente care se folosesc la montarea robinetilor.

Robineti Industriali

Mai sunt utilizati si robinetii cu membrana tip RIM, robinetii cu trei cai cu ac, robinetii cu trei cai pentru manometre, robinetii cu membrana tip RM1/4 si robinetii cu ventil tip RV-8. Acestia sunt armaturi speciale. Sunt diferiti. Au caracteristici si utilizari specifice. Robinetul cu membrana se actioneaza manual. Este folosit la aparatele de masura si control, avand functia de inchidere-deschidere.

Robineti Industriali

Robinetul cu trei cai cu ac este utilizat in instalatii in care se afla montate manometre. Robinetii cu trei cai pentru manometre se folosesc pentru izolarea manometrului la conductele cu fluide necorozive. Se actioneaza manual. Robinetii cu ac se folosesc pentru instalatii in care circula aer comprimat. Tipurile de Robineti industriali sunt foarte diversificate. Sunt utilizati in foarte multe domenii care implica lucrul in industrie. Mai sunt utilizati si robinetii cu bila corp fonta, robinetii inchisere cu ventil corp fonta si robinetii de concesie.

Close