Wednesday , July 17 2024
Noutati

Optica Medicala

Optica Medicala

Alegerea ochelarilor potriviti se poate face apeland la serviciile de Optica Medicala. Conteaza mult forma fetei. Acesta poate fi: triunghiulara, patrata, rotunda, ovala sau trapezoidala. Ramele ochelarilor de vedere sau de soare sunt foarte importante. Exista elemente care definesc alegerea ramei potrivite. Acestea sunt: contrastul, proportia si culoarea. Intotdeauna, rama ochelarilor trebuie sa fie in contrast cu forma fetei. De exemplu, pentru o fata ovala se va alege o pereche de rame rotunde.

Optica MedicalaIn ceea ce priveste criteriul proportiei, rama ochelarilor trebuie sa fie in concordanta perfecta cu marimea fetei.

Culoarea aleasa va fi complementara fetei. Cei care doresc sa isi puna ochii in evidenta vor alege ramele de culoare neagra. Specialistii din cadrului unui Cabinet Oftalmologic Brasov formuleaza recomandari pacientilor. Ochelarii sunt potriviti daca exista un contrast cat mai mare intre culoarea ramelor si nuanta tenului. Ramele pentru ochelari pot fi confectionate din diverse materiale. Exista rame din plastic, din metal sau din alte materiale, cel mai frecvent fiind lemnul.

Citeste si...

Dentist Copii Brasov

Dentist Copii Brasov

Dentist Copii Brasov Este bine sa va orientati catre un Dentist Copii Brasov cat mai …

Close