Tuesday , April 16 2024
Noutati

Amenajari Gradini Brasov

Amenajari Gradini Brasov

O Firma de Amenajari Gradini Brasov va realiza un set de operatiuni complexe. Initial, se va proceda la ierbicidarea totala a spatiului care va fi amenajat. Suprafata de teren trebuie indreptata si nivelata, pentru a putea fi plantat gazonul.Terenul necesita si o delimitare. Se va trasa spatiul verde.

Amenajari Gradini BrasovSe va face o diferentiere intre aleile de acces, inclusiv cele auto, unde este cazul. Apoi se vor separa bordurile de restul suprafetei care va utilizata pentru plante si gazon. Firma Amenajari Gradini se ocupa inclusiv de pregatirea terasamentelor. Se au in vedere operatiunile de nivelare, compactare si vibrare.

Cand spatiul permite se vor amenaja si lacuri, cascade, fantani arteziene sau cursuri de apa. Materialul saditor se va planta in timpul primaverii. Un rol esential comporta si elementele de decor din piatra naturala. Vor fi alese tipurile de alei, bordurile, precum si tipul zidurilor decorative. Elementele de decor din lemn nu pot lipsi. Este vorba despre foisoare, banci sau pergole.

Citeste si...

Asfaltare Curti

Asfaltare Curti

Cat costa serviciile de asfaltare curti? Multi proprietari de case se gandesc sa opteze pentru …

Close